Informatie

In 2004 begon ik als gastouder hier in het kinderrijke Damwoude, per 1 maart 2009 heb ik officieel een kleinschalige kinderopvang. Deze staat geregistreerd in het Landelijk Register (nr. 250110830) en is aangemeld bij de Kamer van Koophandel (nr. 01146787).
Dit na het behalen van de nodige diploma’s. Waaronder het Franch & Free certificaat, het diploma helpende zorg & welzijn 2 (voorheen.S.P.W.) en het (kinder-)E.H.B.O. diploma met AED-training en ieder jaar volg ik de herhalingscursus kinder-EHBO.
Mochten de opleidingseisen veranderen, dan kunt u ervan uitgaan dat ik hiervoor de vereiste bijscholingen, trainingen of cursussen betreffende gastouder en kinderopvang zal volgen.

Bij de “Mini-regenboog” te Damwâld zijn alle kinderen welkom tussen de leeftijd van 0 t/m 3 en basisschoolleeftijd groep 1 t/m 4. 
Het is leuk om te zien hoe kinderen aan elkaar wennen en als broers en zusjes met elkaar omgaan, net als in een gezellig groot gezin. Ik bied echter wel zo veel mogelijk structuur en duidelijkheid aan zodat
ieder zich veilig kan voelen.

 

U betaald bij ons alleen de afgesproken uren en eventuele overschrijdende uren. Dit is veel voordeliger dan het betalen van dagdelen zoals bij een kinderdagverblijf. Vakanties (die minimaal 1 maand van te voren worden doorgegeven) worden niet doorgerekend. Zelfs een vrije dag (mits minimaal 1 week van te voren doorgegeven) wordt niet doorgerekend. Bij last minute annuleringen of bij ziekte van uw kindje kan uw plek niet vervangen worden en zal dan wèl doorberekend worden.

Openingstijden

Maandag 7.00u- 18.00u

Woensdag 12.00u-18.00u

Donderdag 7.00u-18.00u

Vrijdag       7.00u-18.00u

Heeft u belangstelling of wilt u graag meer informatie dan kunt u contact opnemen met Mirjam Braaksma-Bijwaard per telefoon (06-29165151)
of mail (u.braaksma@telfort.nl). Samen zullen we dan kijken naar de mogelijkheden, krijgt u de nodige informatie en kunt u (indien u dat wenst) uw kind(eren) vervolgens aanmelden bij het gastouderbureau.

De inschrijving voor kinderopvang “Mini-regenboog” verloopt via het gastouderbureau. Zij verzorgen ook de digitale urenregistratie. Het gastouderbureau helpt u aan onder andere aan alle gewenste informatie over kostenberekening, oppasvergoedingen, belastingregels en eventuele andere onkosten.

Momenteel is de “Mini-regenboog”aangesloten bij 3 gastouderbureaus namelijk;


Gastouderbureau Noorderlicht
Gastouderland
Gastouderbureau de Walden